Societatea Inginerilor de Automobile din Romania

SIAR ALIAT – 28.11.2023

Întîlnire SIAR ALIAT

28 noiembrie 2023, online

Marți, 28.11. 2023, au avut loc (online) lucrările SIAR ALIAT – la care au participat 21 membri SIAR ALIAT – cu următoarea ordine de zi:

  1. Actualizarea componenței SIAR ALIAT.
  2. Analiza, discutarea și formularea unui punct de vedere comun privitor la criteriile de abilitare și cele de promovare în cariera didactică ce vor fi impuse ca standarde CNADTCU pentru domeniile Ingineria autovehiculelor și Ingineria transporturilor.
  3. Diverse.

După aducerea la zi a componenței SIAR ALIAT, s-a procedat la analiza, discutarea și formularea de propuneri în legătură cu adoptarea unui punct de vedere comun privitor la criteriile de abilitare și promovare în cariera didactică ce vor fi impuse ca standarde CNADTCU pentru domeniile Ingineria autovehiculelor și Ingineria transporturilor pe care membrii SIAR – în același timp și membri CNADTCU – vor fi mandatați să îl susțină în lucrările comisiei 13 CNADTCU.

S-a adoptat prin consens o propunere comună a SIAR și s-au împuternicit membrii SIAR din Comisia 13 CNADTCU să susțină în numele SIAR această propunere.

Vă rugăm să accesați aici procesul verbal al ședinței SIAR ALIAT, precum și prezentarea criteriilor în fișierul realizat de prof. dr. ing. Adrian – Constantin CLENCI – membru CNADTCU.

S-a convenit ca în primăvara anului 2024 SIAR ALIAT să organizeze o nouă întâlnire.

Vă rugăm să accesați pagina SIAR ALIAT!

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/rsiarr77/public_html/wp-content/themes/legatus-theme-new/includes/single/post-tags.php on line 5

Revista "Ingineria automobilului"

Romanian Journal of Automotive Engineering

CONCURSUL NATIONAL STUDENTESC DE INGINERIE A AUTOVEHICULELOR “PROF. UNIV. ING. CONSTANTIN GHIULAI”