Societatea Inginerilor de Automobile din Romania

Congresul SIAR AMMA 2013 Automotive. Motor. Mobility. Ambient

[CLUJ-NAPOCA, 17.10 – 19.10.2013]

În perioada 17-19 octombrie 2013 la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca s-a desfășurat Congresul internațional anual de inginerie a autovehiculelor al SIAR – AMMA 2013, sub patronajul FISITA, cu sprijinul autorităților locale și a unui număr important de agenți economici (dintre care amintim AVL România). La lucrările Congresului au participat cadre didactice universitare și cercetători științifici din Austria, Germania, Grecia, Ungaria, Republica Moldova și România.
Aplicații tehnologice și produse noi au fost prezentate de cele 19 companii prezente în cadrul expoziției de specialitate organizate pe durata congresului.
Congresul internațional al SIAR „AMMA 2013” a constituit atât o oportunitate de prezentare a rezultatelor cercetării științifice, dar și de conectare și integrare în mediul științific european.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/rsiarr77/public_html/wp-content/themes/legatus-theme-new/includes/single/post-tags.php on line 5

Revista “Ingineria automobilului”

Romanian Journal of Automotive Engineering

CONCURSUL NATIONAL STUDENTESC DE INGINERIE A AUTOVEHICULELOR “PROF. UNIV. ING. CONSTANTIN GHIULAI”