Societatea Inginerilor de Automobile din Romania

EAEC

EAEC (European Automobile Engineers Cooperation) este organizaţia europeană a societăţilor naţionale pentru ingineria automobilului. EAEC acționează pentru crearea unor legături strânse între societăţile europene ale inginerilor de automobile, în scopul înlesnirii schimbul de informaţii tehnice prin programe specifice.

Participarea SIAR la activitățile FISITA și EAEC

FISITA și EAEC au acordat în mod permanent sprijin activității SIAR.

Președinții și secretarii FISITA și EAEC au vizitat România începând cu anul 1990, stabilind relații puternice de cooperare. Personalități din conducerea FISITA și EAEC participă la congresele internaționale anuale ale SIAR, care se desfașoară sub patronajul FISITA.

Începând cu anul 1992, reprezentanții SIAR participă activ la reuniunile Consiliului FISITA și a Consiliului EAEC. Membrii SIAR participă cu comunicări științifice la Congresele internaționale ale FISITA și EAEC.

Romania a fost gazda reuniunii Consiliului și a Biroului Executiv al FISITA în anul 1997 și a întrunirii Consiliului FISITA în anul 2004, organizate la Brașov cu sprijinul SIAR.

In anul 2015 SIAR a organizat EAEC European Automotive Congres – EAEC-ESFA 2015 la Universitatea Politehnica din Bucuresti. 

În anul 2022 SIAR organizează la Universitatea Politehnica din Timișoara „THE 17th EUROPEAN AUTOMOTIVE CONGRESS – EAEC – MVT 2022”!

Detalii privind EAEC aici!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/rsiarr77/public_html/wp-content/themes/legatus-theme-new/includes/single/post-tags.php on line 5

Revista "Ingineria automobilului"

Romanian Journal of Automotive Engineering

CONCURSUL NATIONAL STUDENTESC DE INGINERIE A AUTOVEHICULELOR “PROF. UNIV. ING. CONSTANTIN GHIULAI”