Societatea Inginerilor de Automobile din Romania

+ Prof. univ. dr. ing. Eugen Mihai NEGRUȘ +

+ Prof. univ. dr. ing. Eugen Mihai NEGRUȘ +

 

 

SIAR – Societatea Inginerilor de Automobile din România anunță cu profundă tristețe trecerea în neființă a celui care a fost Prof. univ. dr. ing. Eugen Mihai NEGRUȘ – Președinte de onoare al SIAR – profesor excepțional si formator de școală de inginerie a autovehiculelor la Universitatea Politehnica din București, cercetător de renume în domeniul ingineriei autovehiculelor, model profesional și civic, prieten și sursă continuă de optimism pentru tinerii săi colegi, dar și pentru întreaga comunitate a membrilor SIAR.

Născut la 14.10.1937 la Bălți, județul Bălți (în prezent în Republica Moldova), profesor universitar la Universitatea Politehnica din București, a fost membru fondator și președinte al  SIAR în perioadele 19.01.1990 – 19.03.1993 și 25.11.1997 – 24.05.2012 și Președinte de onoare al SIAR începând cu data de 18.11.2013.

Plecarea Prof. univ. dr. ing. Eugen Mihai NEGRUȘ produce un gol semnificativ în viața SIAR, în activitatea românească din domeniul autovehiculelor!

SIAR transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Dumnezeu să îl odihnească în pace!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/rsiarr77/public_html/wp-content/themes/legatus-theme-new/includes/single/post-tags.php on line 5

Revista "Ingineria automobilului"

Romanian Journal of Automotive Engineering

CONCURSUL NATIONAL STUDENTESC DE INGINERIE A AUTOVEHICULELOR “PROF. UNIV. ING. CONSTANTIN GHIULAI”